حضور در میدان

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در اطلاعیه‌ای از عموم مردم دعوت کرد، «امروز، سه‌شنبه ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۵، از ساعت ۱۷»، در سراسر کشور ضمن «اعلام انزجار از تجاوز و جنایات اخیر دشمن صهیونیستی-آمریکایی»، توطئه‌های عناصر زبون و مزدور بیگانه را خنثی سازند.

به گزارش مشرق، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، از عموم مردم شریف، مؤمن و روزه‌دار دعوت کرد، «امروز، سه‌شنبه ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۵، از ساعت ۱۷»، در سراسر کشور در میادین و محلات شهرها، با حضور پرشور و آگاهانه خویش، ضمن «اعلام انزجار از تجاوز و جنایات اخیر دشمن صهیونیستی-آمریکایی»، توطئه‌های عناصر زبون و مزدور بیگانه را خنثی سازند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

ملت مؤمن، عاشق اهل بیت، ولایی، بصیر و متحد ایران اسلامی از ابتدای جنگ رمضان در صحنه‌هایی تاریخ ساز و سرنوشت‌ساز از تاریخ معاصر، با حضور باشکوه و آگاهانه خود در میادین و محلات و مساجد سطح شهر، جلوه‌هایی از ایمان عمیق، وفاداری عریق و صلابت انقلابی را به نمایش گذاشته‌اند و در حالی که رزمندگان دلیر جبهه مقاومت اسلامی، در برابر تهاجم ناجوانمردانه و وحشیانه رژیم فاسد و جعلی صهیونیستی و آمریکای سفاک، با جانفشانی و ایثار از عزت امت اسلامی دفاع می‌کنند، مردم غیور ایران با حضور خود در خیابانها، پیام روشنی از همبستگی، حمایت معنوی و پایداری را به جهانیان مخابره کرده‌اند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، از عموم مردم شریف، مؤمن و روزه‌دار دعوت می‌کند تا «امروز، سه‌شنبه ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۵، از ساعت ۱۷»، در سراسر کشور در میادین و محلات شهرها، با حضور پرشور و آگاهانه خویش، ضمن «اعلام انزجار از تجاوز و جنایات اخیر دشمن صهیونیستی-آمریکایی»، توطئه‌های عناصر زبون و مزدور بیگانه را خنثی سازند.

حضور خانواده‌ها، هیئات مذهبی، قشرهای مختلف مردمی، جوانان و بانوان در این برنامه، جلوه‌ای از اتحاد مقدس، ایمان، وطن‌دوستی، هوشمندی و زمان شناسی را به نمایش خواهد گذاشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • ایرانی IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    9 16
    تا نابودی شیاطین در میدان هستیم ....
    • علی IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
      7 9
      شما مطمئن باشید از شیاطین اسرائیل و آمریکا هیچ فرقی ندارید
  • IR ۱۶:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    2 11
    صد سال طول بکشه ، یک میلیون شهید بدیم ، پای نظام و میهن میمونیم
  • صادق IR ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    15 5
    برای دفاع از ایران یا دفاع از نظام ؟
    • IR ۱۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
      2 3
      هم دفاع از ایران و هم دفاع از نظام
  • رضا IR ۱۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    2 9
    برای دفاع از نظام ایران اسلامی تا آخرین قطره خون به همراه خانواده در میدان هستیم
  • IR ۲۱:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۶
    0 2
    اگر از آسمان آتش ببارد ما خواهیم آمد ولی اگر میخواهد از داخل آسوده باشیم باید ظریف و روحانی اعدام شوند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس